Grillowana Jagnięcina Prowansalska

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać prowansalskiej grillowanej jagnięciny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,36 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, tymianek, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z dressingiem prowansalskim, Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską, oraz Prowansalski Stojak z jagnięciną dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce wymieszać czosnek, rozmaryn, tymianek i olej. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a na całym mięsie natrzeć olej ziołowy.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 1/2 godziny lub przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
Doprowadzić jagnięcinę do temperatury pokojowej, jeśli to konieczne. Rozpal grilla. Grillować jagnięcinę na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż zbrązowieje Na zewnątrz i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do rejestrów mięsa 125 dla średnio rzadkich, około 8 minut na stronę.
Przenieś na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 10 minut. Jagnięcinę cienko pokroić na ziarno i podawać.