Grillowana Jagnięcina Prowansalska

Grillowana Jagnięcina Prowansalska
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać prowansalskiej grillowanej jagnięciny spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 3,36 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, tymianek, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety jagnięce z dressingiem prowansalskim, Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską, oraz Prowansalski Stojak z jagnięciną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce wymieszać czosnek, rozmaryn, tymianek i olej. Jagnięcinę doprawić solą i pieprzem, a na całym mięsie natrzeć olej ziołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 1/2 godziny lub przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny lub przez noc.
3
Doprowadzić jagnięcinę do temperatury pokojowej, jeśli to konieczne. Rozpal grilla. Grillować jagnięcinę na umiarkowanym ogniu, obracając raz, aż zbrązowieje Na zewnątrz i natychmiastowy odczyt termometru włożonego do rejestrów mięsa 125 dla średnio rzadkich, około 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Przenieś na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 10 minut. Jagnięcinę cienko pokroić na ziarno i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia46
Magazyn