Grillowana jagnięcina z sosem Fig-Cascabel

Grillowana jagnięcina z sosem Fig-Cascabel
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanego jagnięcego Porterhouse z sosem Fig-Cascabel. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1120 kalorii, 92g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 7,18 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 53 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz kotlety jagnięce porterhouse, puree Cascabel chile, figi i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Wieprzowina i warzywa w sosie Tomatillo-Cascabel, Wieprzowina i warzywa w sosie Tomatillo-Cascabel, oraz Grillowany olbrzymi Porterhouse (lub T-bone) z grillowanymi egzotycznymi grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do wysokiej lub podgrzać patelnię grillową na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2
Kotlety z obu stron posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Umieść kotlety na grillu lub patelni grillowej i gotować, aż złoty kolor i lekko zwęglone, 3 do 4 protokół. Obrócić kotlety i kontynuować grillowanie do średniej doneness, o 2 do 3 minut dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4
Chochla trochę sosu do środka każdego talerza obiadowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
5
Umieścić 2 kotlety na zamówienie w środku sosu i skropić krawędzie mięsa trochę więcej sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Dekoruj listkami pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
7
Umieścić figi w misce, przykryć wrzącą wodą i odstawić, aż zmiękną, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Zmiękczone figi umieścić w robocie kuchennym z 1/2 szklanki płynu do namaczania i proces do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
9
Połącz ocet i wino porto w średnim niereaktywnym rondlu i zmniejsz o połowę na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Dodać cukier, sok pomarańczowy i puree z figi i ponownie zmniejszyć o połowę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek żelatynowy żurawinowyProszek żelatynowy żurawinowy
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
11
Połączyć puree chile i rosół z kurczaka w innym rondlu i zmniejszyć o połowę na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
12
Dodać zredukowaną mieszaninę octu-fig do mieszaniny bulionu kurczaka wraz z odrobiną miodu i ponownie zmniejszyć o połowę, mieszając od czasu do czasu. Przecedzić mieszaninę do czystego średniego rondla i zmniejszyć do konsystencji sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn