Grillowana Insalata Di Mare to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 465 kalorii , 38 g białka i 29 g tłuszczu . Za 6,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 29% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 4 osób. Ten przepis z Foodnetwork wymaga świeżych liści oregano, soli, oliwy z oliwek i czosnku. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest idealny na Czwartego Lipca . Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje dobrą ocenę Spoonacular wynoszącą 71% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Insalata Caprese z Pesto Vinaigrette , Grillowane kotlety wieprzowe z ananasem i Abodo Grilled Pork With Esquite Stuffed Onions .
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Owoce morza wymieszaj w dużej misce z oliwą, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Grilluj krewetki przez około 1 minutę z każdej strony, wyjmij i połóż na półmisku. Grilluj ciała i macki kałamarnicy przez 2 do 3 minut z każdej strony, wyjmij z grilla i pokrój w poprzek na krążki o grubości 1/2 cala i połóż na półmisku z krewetkami. Grilluj przegrzebki, aż będą złocistobrązowe z obu stron i prawie ugotowane, około 1 1/2 do 2 minut z każdej strony, połóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Kałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
W dużej misce wymieszaj trzepaczką sok z cytryny, czosnek, miód, papryczkę jalapeno i oliwę z oliwek extra vergine.
Składniki, których będziesz potrzebować
Duża Garść Natki Pietruszki Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Do Smarowania Wkładki
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dodaj owoce morza, płatki chili, cebulę, seler, oliwki, oregano i 1 łyżkę pietruszki i wymieszaj. Dopraw solą i pieprzem. Przykryj i odstaw do lodówki na 30 minut. Wymieszaj z pozostałą pietruszką tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Ciasto Kukurydziane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Rozłóż sałatę na dużym talerzu i przykryj ją sałatką z owoców morza.