Grillowana Fontina z karczochami i grzybami

Grillowana Fontina z karczochami i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej Fontiny z karczochami i grzybami. Ten przepis służy 4. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 350 kalorii, 17g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką grzyby, oliwę z oliwek, marynowane karczochy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć chleb można śledzić to danie główne z Ciasto Kawowe Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowane Pieczarki faszerowane krabami i Fontiną, Piersi z kurczaka faszerowane Fontiną, karczochami i suszone na słońcu, oraz Piersi z kurczaka nadziewane Fontiną, karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżka oleju w 10-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanie wysokim ogniu, następnie podsmażyć grzyby, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i zaczyna brązowieć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj karczoch serca i gotować, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Sól I PieprzSól I Pieprz
3
Posmaruj 1 stronę kromek chleba z pozostałą łyżką oliwy z oliwek. Odwróć 4 plastry, a następnie podziel mieszankę grzybową i ser. Top z pozostałych plastrów, naoliwione boki do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
SerSer
ChlebChleb
4
Rozgrzać suchą patelnię 12-calowy ciężki na umiarkowanym ogniu do gorąca, następnie gotować kanapki, naciskając od czasu do czasu i obracając się raz, aż chleb jest złoty brąz i ser topi się, o 5 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn