Grillowana Focaccia z Prosciutto i koprem włoskim
Grillowana Focaccia z Prosciutto i koprem włoskim to bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 320 kalorii, 17g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, szałwia, prosciutto, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Spróbuj Focaccia ze szparagami, Prosciutto i olejem truflowym, Focaccia nadziewana Prosciutto i Provolone, oraz Ciepła Prosciutto-Faszerowana Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Koper włoski, pokryte, 10 minut lub do miękkości.
Umieść patelnię nieprzywierającą pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj koper włoski, i saute 1 minutę lub aż lekko rumiane.
Każdą focaccię pokroić poziomo na pół.
Posypać serem pokrojone boki 2 sztuk focaccia.
Posypać równomiernie szałwią. Na szałwii ułożyć koper włoski i prosciutto; posypać pieprzem. Wierzch z pozostałymi połówkami focaccia.
Posmaruj każdą kanapkę 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Umieść patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj kanapki, i gotować 3 minuty z każdej strony lub aż kanapki są złote.
Każdą kanapkę pokroić na 3 kliny.