Grillowana Faszerowana Papryka

Grillowana Faszerowana Papryka
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 25 i kosztuje 72 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, ser do smarowania czosnkiem i ziołami, jednorazowe aluminiowe patelnie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grillowana Faszerowana Papryka, Grillowana Faszerowana Papryka, oraz Grillowana Faszerowana Papryka.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do 350 do 400 (średnio-wysoko).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wytnij 1/2 cala od końca łodygi każdego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
3
Usunąć i wyrzucić nasiona i błony.
Składniki, których będziesz potrzebować
NasionaNasiona
4
Pokroić plastry boczku na pół w poprzek. Kuchenka mikrofalowa, w 2 partiach, w wysokiej 90 sekund lub do momentu, gdy boczek jest częściowo ugotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
5
Łyżka sera do 1-qt. plastikowa torba na zamek błyskawiczny. (Nie zamykać.) Snip 1 róg torby, aby zrobić mały otwór. Wrzuć ser do wnęki każdego pieprzu, wypełniając prawie całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
6
Umieść 1 boczek na pół na ściętej stronie każdego pieprzu, zabezpieczając drewnianym kilofem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
BoczekBoczek
7
Starannie wyciąć 3 (1-calowe) otwory w dnie każdej patelni bochenka. Odwrócić patelnie do góry nogami; umieścić paprykę, pokroić boki w górę, w otworach w patelniach.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
8
Papryka grillowa, w patelniach, przykryta pokrywą grilla, ponad 350 do 400 (średnio-wysoka) ogrzać 6 do 8 minut lub do spodu papryki są zwęglone i boczek jest chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Uwaga: aby do przodu, przygotować przepis zgodnie z zaleceniami przez pokrywę kroku i ostudzić papryki 4 godziny. Postępuj zgodnie z przepisem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn