Grillowana dziczyzna i warzywa mogą być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 40g białka, oraz 3G tłuszczu. Za $6.8 za porcję, ten przepis okładki 27% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 679 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Mieszanka pomidorków koktajlowych, grzybów, czosnku w proszku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako drogie danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 94%, co jest świetne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczeń z dziczyzny z warzywami, Dziczyzna Z Grilla, oraz Dziczyzna Z Grilla.
Instrukcje
1
W szklanej misce lub plastikowej torbie wymieszaj ocet, miód, sos sojowy, ketchup, pieprz i czosnek w proszku; odstawić 1/4 szklanki na warzywa. Odłóż 3/4 szklanki do fastrygowania.
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Dodaj mięso do miski lub torby; wymieszaj lub wstrząśnij, aby pokryć. Przykryj (lub Zamknij torbę) i wstaw do lodówki na 4 godziny. Na godzinę przed grillowaniem wrzuć warzywa z 1/4 szklanki zarezerwowanej marynaty.
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Gruby Czerwony Cukier
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Odcedź i wyrzuć marynatę z mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Mięso i warzywa nawlecz na przemian na szaszłyki. Grilluj na średnim ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, gdy termometr do mięsa włożony do dziczyzny odczyta 160°, często obracając i fastrygując zarezerwowaną marynatą 3/4 szklanki.