Grillowana Czerwona Sałatka ziemniaczana z boczkiem-ser pleśniowy Vinaigrette

Grillowana Czerwona Sałatka ziemniaczana z boczkiem-ser pleśniowy Vinaigrette to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 425 kalorii, 10g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, cukier, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka ziemniaczana z rukolą, zieloną cebulą i serem pleśniowym Vinaigrette, Sałatka ziemniaczana Big Daddy ' s Grillowana z serem pleśniowym i bekonem, oraz Sałatka Z Boczkiem I Serem Pleśniowym Z Białym Winem Vinaigrette.
Instrukcje
Rozgrzej grill. Ziemniaki wrzucić z 1/4 szklanki oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Grill pokroić bok w dół przez 3 minuty. Odwróć i kontynuuj grillowanie 2 do 3 minut.
Umieść średnią patelnię na bocznym palniku lub grillu i podgrzewaj do prawie palenia.
Dodać boczek i gotować, aż złoty kolor i chrupiące.
Wyjąć na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Wyjąć z patelni wszystkie oprócz 2 łyżek tłuszczu z boczku.
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 5 do 6 protokół.
Dodać 1/4 szklanki oliwy z oliwek, octu i cukru i gotować, aż cukier się rozpuści.
Na ziemniaki wlać mieszankę cebuli, dodać pokruszony boczek i natkę pietruszki i wrzucić do połączenia, doprawić solą i dużą ilością czarnego pieprzu. Łyżkę sałatki wyłożyć na duży talerz i posypać pokruszonym serem pleśniowym.