Grillowana czerwona kapusta z kremem czosnkowym

Grillowana czerwona kapusta z kremem czosnkowym
Grillowana czerwona kapusta z kremem czosnkowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 162 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, wodę, ciężką śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Grillowana czerwona kapusta z sosem limonkowo - śmietankowym, oraz Grillowane Tacos rybne Chili-Limonka z kwaśną śmietaną kapusta Slaw + Mango & awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usunąć zewnętrzne liście i pokroić każdą główkę kapusty na 6 klinów, pozostawiając część rdzeniową przymocowaną do trzymania klinów razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
2
Umieścić kliny w dużej szklanej misce; dodać 2 łyżki wody i przykryć luźno folią o dużej wytrzymałości. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej przez 9 minut lub do miękkości. (Do przodu: ułóż kliny kapusty na patelni z galaretką i szybko schłodzić w lodówce i zatrzymać proces gotowania. Przykryć i schłodzić do 2 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
W międzyczasie roztopić masło w małym rondlu na średnim ogniu; dodać 1 łyżeczkę czosnku i podsmażyć 1 minutę lub aż czosnek będzie złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić na średnim ogniu 10 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
5
Dodać po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. (Na początek: przykryć krem czosnkowy i schłodzić do 2 dni; podgrzać w kuchence mikrofalowej lub rondlu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Połączyć oliwę z oliwek i pozostałe 2 łyżeczki mielonego czosnku w małej misce; olej pędzla na klinach kapusty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Kapustę posypać pozostałą po 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
12 minut lub aż zbrązowieje i lekko zwęglone, obracając raz. Ułóż kapustę na półmisku; każdy klin skropić około 1 łyżką kremu czosnkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
9
Opcja gotowania w pomieszczeniach: kapusta pieczona na parze na niepreparowanych blach do pieczenia 5 1/2 cala od ciepła 24 minut lub aż rumiane i lekko zwęglone, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
TrudnośćTwardy
Gotowe W34 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Magazyn