Grillowana Czerwona Cebula
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 1,06 zł za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz masło, pieprz, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Marynowana Czerwona Cebula, Grillowana Pizza z gorącą kiełbasą, grillowaną papryką i cebulą oraz oregano Ricotta, oraz Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką.
Instrukcje
Włóż 4 drewniane szaszłyki (1 na raz) przez każdą cebulę około 1/2 cala od siebie, aby utworzyć segmenty poziome.
Cebulę pokroić w plasterki między szaszłykami. (Podczas marynowania i gotowania pozostaw szaszłyki na miejscu, aby trzymać razem plasterki cebuli.)
Umieścić plastry w płytkim pojemniku; dodać wino. Przykryć i schłodzić 8 godzin, obracając się od czasu do czasu.
Masło rozpuścić w małym rondlu, wymieszać z tymiankiem i pieprzem.
Pokrój plastry cebuli mieszanką masła, zastrzegając niektóre do fastrygowania.
Cebula grillowa, przykryta pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
6 do 10 minut, obracając i fastrygując często zarezerwowaną mieszaniną masła.