Grillowana cukinia z różowym pieprzem i fetą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną cukinię z różowym pieprzem i fetanem spróbować. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki kolendry, nasiona kolendry, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prażony Ananas Z Różowym Pieprzem, Crostini z Ricottanem i różowym pieprzem, oraz Terrine de Campagne z różowym pieprzem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cukinię, pokrój bok do góry, na stojaku z drutu ustawionym w obramowanej blasze do pieczenia. Doprawić 1 łyżeczką soli, przerzucić i odstawić, aż lekko zmiękną i soki zostaną uwolnione, około 1 ½ godziny; osuszyć.W międzyczasie Ustaw grill na średnie pośrednie ciepło lub ustaw patelnię grillową na średnim ogniu.
Niech ruszty lub patelnia się rozgrzać.
Posmaruj obie strony cukinii oliwą z oliwek i grilluj, obracając raz, aż lekko zwęglone i miękkie, w sumie około 15 minut.
Przenieś do naczynia do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali, pokrój bok ułożony w jednej warstwie.
Podgrzać 1 łyżkę pozostałego oleju na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać pokrojone szalotki i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Posypać 1 łyżką różowego pieprzu, 1 łyżeczką nasion kolendry, pozostałą 1 łyżeczką soli, octem i pozostałą oliwą z oliwek.
Warstwa mieszanki cukinii i plastry fety na półmisku, skropić marynatą (do smaku, być hojny), i udekorować kolendry, nasiona kolendry i różowy pieprz.