Grillowana cukinia z parmezanem Pesto
Grillowana cukinia z parmezanem Pesto może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 2 i kosztuje $4.7 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 967 kalorii, 23G białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz cukinię, oliwę z oliwek, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pesto-Parmezan Chrupiący Kurczak Z Grilla, Pesto Bakłażan Parmezan Grillowany Ser, oraz Grillowany Parmezan-Pesto Słodka Kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz liście bazylii, czosnek, i orzeszki piniowe w robocie kuchennym; puls, aż dobrze wymieszane. Stopniowo wlać 1/2 szklanki oliwy z oliwek i parmezanu; ponownie nacisnąć. Pesto powinno być bardzo grube. Dostosuj przyprawy solą i czarnym pieprzem, zgodnie z potrzebami. Cukinię cienko pokroić wzdłuż; lekko posmarować oliwą z oliwek i lekko posypać solą i czarnym pieprzem. Grillować do zaznaczenia po obu stronach i miękkości (około 1 minuty na stronę); wyjąć i ostudzić.
Rozłóż około 1 łyżeczki pesto na 1 stronie każdego grillowanego plasterka cukinii; zwiń i zabezpiecz wykałaczką.