Grillowana cukinia z kaparami, bazylią i cytryną

Grillowana cukinia z kaparami, bazylią i cytryną
Grillowana cukinia z kaparami, bazylią i cytryną to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 4. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 95 kalorii, 0g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis od Serious Eats ma 37 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, koszerną sól i pieprz, liście bazylii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane rollupy z cukinii faszerowane cytrynowo-bazyliowym Ricottanem i wolno pieczonymi pomidorami, Grillowana Jagnięcina Z Cukinią, Ziemniakami I Kaparami, oraz Cytrynowo-koperkowy makaron z cukinią z krewetkami i kaparami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz sok z cytryny, oliwę z oliwek, bazylię i kapary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2
Ubijamy do połączenia, doprawiamy do smaku solą i pieprzem, a następnie odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozłóż węgle równomiernie na ruszcie węglowym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie rozgrzej grill gazowy do wysokiego, przykrytego, przez co najmniej 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Za pomocą szczotki do ciast, umyć cukinię z oliwą z oliwek po obu stronach i doprawić do smaku solą i pieprzem. Gdy grill jest gorący, dodać plastry cukinii i gotować, przykryte, aż cukinia jest dobrze rumiane z jednej strony, 4 do 5 minut. Flip plastry i gotować, przykryte, aż cukinia jest dobrze rumiane i miękkie, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Przenieść cukinię do półmiska, łyżka vinaigrette na górze, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn