Grillowana cukinia z bazyliowym balsamicznym winegretem

Grillowana cukinia z bazylią balsamicznym winegretem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 123 kalorie, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka syropu klonowego, czosnek, sól i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowana cukinia z cytrynowo-balsamicznym winegretem, Sałatka brzoskwiniowa z grillowanym kurczakiem bazyliowym i białym winegretem Balsamiczno-miodowym, oraz Grillowane pomidory i bazyliowy kluski Cukiniowe z glazurą balsamiczną.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj posiekaną Bazyl, ocet, musztardę, miód i czosnek.
Ubijanie, mieszanie w oleju.
Cukinia nitka na cienkie szaszłyki tak rundy leżeć płasko i kawałki dotykać.
Szczotkuj obficie bazylią vinaigrette.
Umieść cukinię na grillu na solidnym łóżku ze średnich węgli lub na średnim ogniu na grillu gazowym (możesz trzymać rękę na poziomie grilla tylko 4 do 5 sekund). Zamknij pokrywę na grillu gazowym. Gotować, aż brązowy z każdej strony, 5 do 7 minut łącznie; włączyć raz.
Wrzuć cukinię ze szaszłyków na talerz.
Skropić pozostałym winegretem.
Dekoruj gałązkami bazylii.
Dodać sól i pieprz do smaku.