Grillowana cukinia, pomidor i kozi ser Quesadillas

Grillowana cukinia, pomidor i kozi ser Quesadillas
Przepis Grillowana cukinia, pomidor i kozi ser Quesadillas jest gotowy w około 17 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $2.3 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, tortille z mąki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cukinia, kozi ser i pomidorowa Frittata, Pizza z suszonymi pomidorami i cukinią z kozim serem # SundaySupper, oraz Grillowana cukinia, kozi ser i pesto panini.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
W średniej misce wymieszać kozi ser, oliwki i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
OliwkiOliwki
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Plastry cukinii mglić z obu stron sprayem do gotowania i posypać solą. Grill, obracając po 4 minutach, aż gotowane przez, 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CukiniaCukinia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Po jednej stronie każdej tortilli mglić sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
5
Umieść tortille, naoliwioną stroną w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
6
Posypać mieszanką koziego sera ponad połowę każdej tortilli. Ułóż plastry cukinii i pomidora warstwami na serze. Ostrożnie złożyć tortille, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry PomidoraPlastry Pomidora
Ser KoziSer Kozi
3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny3/4 Funta Cienko Pokrojonej Pieczonej Wołowiny
CukiniaCukinia
SerSer
7
Włącz ciepło do średniego-niskiego. Grill quesadillas, obracając raz, aż ser topi się i nadzienie jest podgrzewany przez, 1 do 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
8
Pokroić w kliny i podawać.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.
WindRacer Russian River Pinot Noir
WindRacer Russian River Pinot Noir
Piękne aromaty sassafras, mocha i czarnej lukrecji pokazują wyjątkową, odważną osobowość Rosyjskiej doliny rzeki. Wyraźne smaki owoców brambly, słodkiego dębu i białego pieprzu prowadzą do szerokiego, zrównoważonego wina o przyjaznej dla żywności kwasowości. Ciepłe, słoneczne dni Russian River i chłodne, mgliste noce są optymalne dla Pinot Noir – wina mają świetną konsystencję i wagę, nie są przesadzone ani nie tracą naturalnej kwasowości. Klasyczne głębokie, ciemne aromaty i smaki Rosyjska Rzeka znana jest z połysku w tym winie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn