Grillowana cukinia, pomidor i kozi ser Quesadillas
Przepis Grillowana cukinia, pomidor i kozi ser Quesadillas jest gotowy w około 17 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na $2.3 za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 367 kalorii, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, tortille z mąki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cukinia, kozi ser i pomidorowa Frittata, Pizza z suszonymi pomidorami i cukinią z kozim serem # SundaySupper, oraz Grillowana cukinia, kozi ser i pesto panini.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
W średniej misce wymieszać kozi ser, oliwki i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Kozi
Oliwki
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Plastry cukinii mglić z obu stron sprayem do gotowania i posypać solą. Grill, obracając po 4 minutach, aż gotowane przez, 8 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Cukinia
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
4
Po jednej stronie każdej tortilli mglić sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
5
Umieść tortille, naoliwioną stroną w dół, na powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
6
Posypać mieszanką koziego sera ponad połowę każdej tortilli. Ułóż plastry cukinii i pomidora warstwami na serze. Ostrożnie złożyć tortille, aby zamknąć nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Pomidora
Ser Kozi
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cukinia
Ser
7
Włącz ciepło do średniego-niskiego. Grill quesadillas, obracając raz, aż ser topi się i nadzienie jest podgrzewany przez, 1 do 2 minut na stronę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest WindRacer Russian River Pinot Noir. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 60 dolarów.