Grillowana cukinia i czerwona papryka z kukurydzą
Grillowana cukinia i czerwona papryka z kukurydzą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 44 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 63 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka pełnoziarnistej kukurydzy, sól, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kukurydza, papryka i cukinia Sauté, Curry kukurydza, cukinia i papryka Sałatka, oraz Grillowana cukinia i papryka Fattoush.
Instrukcje
Połówki cukinii i papryki posmarować sprayem do gotowania; umieścić na stojaku do grillowania. Przykryj i grilluj 5 minut z każdej strony lub do czasu, aż papryka zostanie zwęglona, a cukinia miękka.
Wyjąć warzywa z grilla; pokroić na 1-calowe kawałki.
Miejsce w średniej misce. Wymieszać kukurydzę i pozostałe 3 składniki, delikatnie podrzucając do połączenia.