Grillowana cukinia, fasola i ser quesadilla

Grillowana cukinia, fasola i ser quesadilla
Przepis Grillowana cukinia, fasola i ser quesadilla mogą być wykonane w około 30 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.76 za porcję. Jedna porcja zawiera 776 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jest idealny do 4 Lipca. 187 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis z BBC Good Food wymaga cukinii, oliwy z oliwek, chilli i tortilli z mąki. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Maślana fasola, grillowana cukinia, pieczona czerwona papryka i sałatka z chorizo, Deep Fried Bean and Cheese Quesadilla, oraz Mango, Czarna Fasola I Kozi Ser Quesadilla.

Instrukcje

1
Podsmażamy cebulę na połowie oliwy przez około 5 minut lub do miękkości. Wymieszać przez czosnek i kminek. Gotować na małym ogniu przez 1 min więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2
Dodać pomidor czysty, fasolę pinto i kilka łyżek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola PintoFasola Pinto
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Rozgrzać, następnie rozgnieść tylnym widelcem i doprawić.
4
W międzyczasie plasterki cukinii wrzucić do pozostałego oleju z odrobiną przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Miejsce na gorącej patelni i gotować przez kilka minut z każdej strony do miękkości i grill oznaczone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
6
Miejsce z jednej strony.
7
Ser, chili i kolendrę wymieszać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozłóż fasolę czystą ponad połowę tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Ułożyć na plastrach cukinii i roztrzepać mieszanką serową. Top z pozostałych tortillas, naciskając dwa razem. Gotować partiami na gorącej patelni, ostrożnie obracając, przez około 1-2 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ser zacznie się topić, a tortille będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
10
Podawać w Klinach.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Quesadillan w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Teutonic Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD z oceną 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Krzyżacki Gamay Pinot Noir Blend 1787 AD
Ta mieszanka "1787" Pinot Noir / Gamay jest przeciwną częścią naszej mieszanki" 459". Jedyną różnicą między dwoma winami (oba wykonane z tych samych owoców) są naczynia używane do ich produkcji. "1787" fermentowano i starzono w neutralnych dębowych beczkach. Różnica w smaku i zapachu jest niesamowita i wystarczy spróbować je obok siebie, aby zobaczyć na własne oczy. W roku 1787 wydano dekret o usunięciu wszystkich czerwonych odmian winorośli w dolinie Mozeli i zastąpieniu ich winoroślami Riesling. Z czasem prawo to zanikło, a czerwone odmiany powoli zostały ponownie posadzone w regionie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn