Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa

Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa
Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, przetwory brzoskwiniowe, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Brzoskwiniowo-Musztardowo-Glazurowana Polędwica Wieprzowa, Grillowana brzoskwinia Polędwica wieprzowa polędwica z ziemniakami, oraz Polędwiczki wieprzowe z musztardą miodową brzoskwiniową.

Instrukcje

1
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, wymieszaj składniki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodać wieprzowinę; obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
5
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 20 do 25 minut, szczotkując od czasu do czasu marynatą i obracając raz, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa wstawiony w środku czyta 71°.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W rondlu 1-quart, podgrzać pozostałą marynatę do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Wieprzowinę pokroić w plastry; podawać z marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn