Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa
Grillowana brzoskwiniowo-musztardowa polędwiczka wieprzowa jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 230 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól, przetwory brzoskwiniowe, polędwiczki wieprzowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Brzoskwiniowo-Musztardowo-Glazurowana Polędwica Wieprzowa, Grillowana brzoskwinia Polędwica wieprzowa polędwica z ziemniakami, oraz Polędwiczki wieprzowe z musztardą miodową brzoskwiniową.
Instrukcje
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu lub zamykanej plastikowej torbie z zamrażarką, wymieszaj składniki marynaty.
Dodać wieprzowinę; obrócić do płaszcza. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający; przechowywać w lodówce, obracając wieprzowinę od czasu do czasu, co najmniej 1 godzinę, ale nie dłużej niż 8 godzin.
Grill gazowy lub węglowy.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty; marynatę rezerwować.
Wieprzowinę ułożyć na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 20 do 25 minut, szczotkując od czasu do czasu marynatą i obracając raz, aż wieprzowina ma lekki rumieniec różu w środku i termometr do mięsa wstawiony w środku czyta 71°.
W rondlu 1-quart, podgrzać pozostałą marynatę do wrzenia; zagotować i wymieszać 1 minutę.
Wieprzowinę pokroić w plastry; podawać z marynatą.