Grillowana Bruschetta z ricottą i Edamame
Przepis Grillowana Bruschetta z Ricottanem i Edamame może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 15 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.12 za porcję. Jedna porcja zawiera 392 kalorie, 21g białka, oraz 18g tłuszczu. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz czosnek, oliwę z oliwek, miętę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany bakłażan Caponata Bruschetta z ricottą Salata, Makaron z Ricottanem i Edamame, oraz Pean i Ricotta Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej.
Umieść edamame w durszlaku i spłucz pod gorącą wodą z kranu, aby rozmrozić.
Dobrze osuszyć na ręcznikach papierowych.
Olej grill, umieścić chleb na ruszcie i gotować, aż lekko tosty z obu stron, obracając raz, o 1 minuta łącznie.
Po jednej stronie każdego kromki chleba posmaruj oliwą z oliwek i natrzyj czosnkiem.
Ricottę rozłożyć na boki natarte czosnkiem; na wierzch wyłożyć edamame.
Bruschettę posypać miętą, lekko doprawić solą i podawać od razu.