Grillowana Bruschetta owocowa z miodowym Mascarpone
Grillowana-owocowa Bruschetta z miodowym Mascarpone może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,05 zł za porcję. Mało kto lubi tę przystawkę. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Mieszanka soku z cytryny, skórki pomarańczowej, wiśni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Grillowana Bruschetta owocowa z miodowym Mascarpone, Jagody mieszane w winie różanym z miodem Mascarpone / letnia zupa owocowa, oraz Grillowane śliwki z Mascarpone i miodem.
Instrukcje
Cukier i lawendę umieścić w młynku do przypraw i zmielić na proszek. W dużej misce połącz cukier lawendowy z morelami, nektarynkami, wiśniami, sokiem z cytryny, skórką pomarańczową i 1 łyżką oliwy z oliwek. Dobrze wymieszać i lekko doprawić solą i pieprzem.
Tymczasem w małej miseczce mieszamy mascarpone z miodem i doprawiamy pieprzem.
Posmaruj kromki chleba z obu stron oliwą z oliwek.
Rozpal grilla. Nawlecz owoce na szaszłyki rozmarynu; zastrzegaj soki w misce. Grill chleb na dużym ogniu, aż lekko zwęglone i chrupiące, o 30 sekund na stronie. Grilluj szaszłyki owocowe na umiarkowanym ogniu, fastrygując kilka razy z zastrzeżonymi sokami, aż lekko zwęglone i po prostu miękkie, około 4 minut na stronę.
Na pieczywie z grilla rozłóż miód mascarpone i każdą kromkę pokrój na połowę.
Przełożyć na talerz. Wsuń owoce ze szaszłyków na chleb, polej sokami i podawaj.