Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej białej ryby z Chermoulanem. Jedna porcja zawiera 334 kalorie, 22g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.72 za porcję. Jest idealny do 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Mieszanka proszku ancho chile, chile de arbol, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba z grilla Yamou z Chermoulą, Jalapeno Chermoula Penne i ryby płatkowane, oraz Grillowane Szaszłyki Z Kurczaka Chermoula dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Połączyć szafran i gorącej wody w małej misce i odstawić na 10 minut, aby kwitnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej rzepakowy w małej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund. Gotować ancho, kolendra, kminek i chile de arbol przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
4
Dodaj szafran i jego moczenie wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Zdjąć z ognia.
6
W średniej misce wymieszać oliwę z oliwek, skórkę z cytryny, sok z cytryny i mieszankę czosnkowo-szafranową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szafran
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Wymieszać w papryce, pomidory, liście mięty i kolendry. Przykryć miskę i odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia, lub przechowywać w lodówce na noc. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Rozgrzać grill węglowy do bezpośredniego grillowania na średnim i wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
2
Posmaruj obie strony halibuta olejem rzepakowym i posyp solą i pieprzem. Grill halibuta na złoty kolor i zwęglone z obu stron i gotowane do średnich lub dobrze zrobione, o 10 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Halibut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki Warzywne
3
Ostrożnie przenieś halibuta na talerz i natychmiast polej chermulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Halibut
4
Niech halibut odpocząć przez 5 minut przed podaniem, aby smaki zatopić.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.