Grillowana Bazylia Halibut
Grillowana bazylia halibut wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 266 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, sól, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Grillowany Halibut Z Bazylią Vinaigrette, Grillowany Halibut z masłem Bazyliowo-Szalotkowym, oraz Halibut w sosie pomidorowo-bazyliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Połączyć dressing i bazylii w średniej misce.
Usuń 2 łyżki mieszanki opatrunkowej; łyżka nad rybą. Grill ryby 8 minut lub aż nieprzejrzyste w centrum, obracając po 4 minutach.
Podczas gdy ryby gotuje, dodać pomidory i awokado do mieszaniny dressing w misce; wrzucić dobrze. Mieszanka łyżka nad grillowaną rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.