Grillowana Śródziemnomorska Kanapka Z Warzywami

Grillowana śródziemnomorska kanapka z warzywami wymaga ok. 3 godziny od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka grzybów portobello, bakłażan, majonez i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Śródziemnomorska Kanapka Z Kurczakiem, Śródziemnomorska Kanapka Z Grillowanym Tuńczykiem, oraz kanapka z grilla z warzywami | bombay vegetable grilled sandwich dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umyj bakłażana i czerwoną paprykę z 1 łyżką oliwy z oliwek; użyj więcej, jeśli to konieczne, w zależności od wielkości warzyw.
Ułożyć na blasze i upiec w rozgrzanym piekarniku. Bakłażan pieczony do miękkości, około 25 minut; pieczona papryka, aż poczernieje.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia.
W międzyczasie podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek i gotować i mieszać grzyby do miękkości. Zmiażdżony czosnek wymieszać z majonezem. Pokrój focaccię na pół wzdłuż.
Rozprowadzić mieszaninę majonezu na jednej lub obu połówkach.
Ostudzoną paprykę obrać, rdzeń i pokroić w plasterki. Ułóż bakłażan, paprykę i grzyby na focaccii. Owiń kanapkę w folię; umieść na niej deskę do krojenia i odchudzaj ją konserwami. Odstawić kanapkę na 2 godziny przed krojeniem i podaniem.