Grillady w stylu myśliwskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką grzyby crimini, liście laurowe, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak w stylu myśliwym, Ciasto wołowe w stylu Huntera, oraz Królik Hunter ' s Style dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój wołowinę i cielęcinę na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina
Cielęcina
2
Mąkę, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz Połącz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Sól Koszerna
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść każdy kawałek mięsa między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego i delikatnie funt mięsa do 1/4-cala grubości z płaskim boku pounder mięsa, odwracając mięso od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat Tenderizer
Folia Foliowa
4
Delikatnie obłożyć każdy kawałek mięsa przyprawioną mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Sezonowana
Mięso
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w szerokim 5-do 6-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić. Smażyć mięso (w razie potrzeby pracując partiami), stale mieszając i obracając, aż równomiernie i lekko zarumienione z obu stron, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
6
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodaj cebulę, papryka, seler, i grzyby i gotować, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dołu i boku garnka, aż zmięknie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Grzyby
Seler
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
8
Dodać pomidory i czosnek i gotować, często mieszając i skrobanie DNA i strony garnka, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
9
Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj liście laurowe, tymianek, rozmaryn, sól, cayenne, czarny pieprz, bulion i wino, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny. Bulion smak, i dodać ocet balsamiczny, aby wyciąć bogactwo duszenia cieczy w razie potrzeby.