Grillady W Stylu Myśliwskim

Grillady W Stylu Myśliwskim
Grillady w stylu myśliwskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką grzyby crimini, liście laurowe, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak w stylu myśliwym, Ciasto wołowe w stylu Huntera, oraz Królik Hunter ' s Style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę i cielęcinę na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
CielęcinaCielęcina
2
Mąkę, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz Połącz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Umieść każdy kawałek mięsa między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego i delikatnie funt mięsa do 1/4-cala grubości z płaskim boku pounder mięsa, odwracając mięso od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Delikatnie obłożyć każdy kawałek mięsa przyprawioną mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
MięsoMięso
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w szerokim 5-do 6-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić. Smażyć mięso (w razie potrzeby pracując partiami), stale mieszając i obracając, aż równomiernie i lekko zarumienione z obu stron, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę, papryka, seler, i grzyby i gotować, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dołu i boku garnka, aż zmięknie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać pomidory i czosnek i gotować, często mieszając i skrobanie DNA i strony garnka, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj liście laurowe, tymianek, rozmaryn, sól, cayenne, czarny pieprz, bulion i wino, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny. Bulion smak, i dodać ocet balsamiczny, aby wyciąć bogactwo duszenia cieczy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
BulionBulion
TymianekTymianek
MięsoMięso
SólSól
WinoWino
11
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn