Grillady W Stylu Myśliwskim

Grillady W Stylu Myśliwskim
Grillady w stylu myśliwskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką grzyby crimini, liście laurowe, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak w stylu myśliwym, Ciasto wołowe w stylu Huntera, oraz Królik Hunter ' s Style dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój wołowinę i cielęcinę na 2-calowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
CielęcinaCielęcina
2
Mąkę, sól koszerną i świeżo zmielony czarny pieprz Połącz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Sól KoszernaSól Koszerna
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Umieść każdy kawałek mięsa między dwoma arkuszami folii z tworzywa sztucznego i delikatnie funt mięsa do 1/4-cala grubości z płaskim boku pounder mięsa, odwracając mięso od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Delikatnie obłożyć każdy kawałek mięsa przyprawioną mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SezonowanaMąka Sezonowana
MięsoMięso
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w szerokim 5-do 6-kwartowym ciężkim garnku na umiarkowanie wysokim ogniu, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić. Smażyć mięso (w razie potrzeby pracując partiami), stale mieszając i obracając, aż równomiernie i lekko zarumienione z obu stron, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wyjąć mięso z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj cebulę, papryka, seler, i grzyby i gotować, mieszając i skrobanie się wszelkie brązowe kawałki z dołu i boku garnka, aż zmięknie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
GrzybyGrzyby
SelerSeler
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Dodać pomidory i czosnek i gotować, często mieszając i skrobanie DNA i strony garnka, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
9
Powrót mięsa na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj liście laurowe, tymianek, rozmaryn, sól, cayenne, czarny pieprz, bulion i wino, a następnie zmniejszyć ogień i dusić, częściowo przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż mięso będzie bardzo miękkie, o 1 1/2 godziny. Bulion smak, i dodać ocet balsamiczny, aby wyciąć bogactwo duszenia cieczy w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet BalsamicznyOcet Balsamiczny
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Liście LauroweLiście Laurowe
RozmarynRozmaryn
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
BulionBulion
TymianekTymianek
MięsoMięso
SólSól
WinoWino
11
Dekoruj posiekaną natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka

Składniki

12 łyżeczki czosnku w proszkuocet balsamiczny (opcjonalnie)ocet balsamiczny (opcjonalnie)2słonina wieprzowasłonina wieprzowa0Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)6krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy (domowej roboty lub w puszkach)bulion wołowy (domowej roboty lub w puszkach)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(z puszki 28 uncji) odsączone pomidory z puszki, posiekane(z puszki 28 uncji) odsączone pomidory z puszki, posiekane0Batoniki toffi Heathcayennecayenne2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany seler (ok. 2 żeberka)posiekany seler (ok. 2 żeberka)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeże grzyby crimini (lub baby bella), ćwiartowaneświeże grzyby crimini (lub baby bella), ćwiartowane1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki12 łyżeczki czosnku w proszkuświeże liście rozmarynu, mieloneświeże liście rozmarynu, mielone23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaświeże liście tymianku, mieloneświeże liście tymianku, mielone12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany czosnekposiekany czosnek1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy6krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana cebula (1 duża)posiekana cebula (1 duża)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana czerwona papryka (z 1 dużej)posiekana czerwona papryka (z 1 dużej)4541 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.cielęcina top-round stek (1/2 cala grubości)cielęcina top-round stek (1/2 cala grubości)6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.beef top-round steak (grubość 1/2 cala)beef top-round steak (grubość 1/2 cala)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn