Grillady i kasze

Grillady i kasze
Przepis Grillady i kasza może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Na 2,13 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 595 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka selera, słomek serowych, pomidorów w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kasze i Grillady, Kasze i Grillady, oraz Grillady i kasze dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Spryskaj żeliwny holenderski piekarnik sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Doprawić wieprzowinę domową przyprawą. Schab polać około 1/3 szklanki mąki i lekko wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Rozgrzać boczek i masło. Brązowe mięso w gorącym tłuszczu i wyjąć do dużej miski za pomocą łyżki szczelinowej. Pozostawiając tłuszcz w holenderskim piekarniku, saute papryka, cebula, seler i czosnek. Brązowe warzywa i wyjąć do miski z rowkiem łyżką, pozostawiając w sumie 3 łyżki tłuszczu, aby zasmażkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Dodać około 1/4 szklanki mąki, mieszając stale i powoli, aż mąka będzie ładny głęboki brąz, uważając, aby nie spalić mąkę. Powoli dodaj bulion wołowy lub wodę i wymieszaj. Doprowadzić do duszenia i dodać z powrotem wołowinę i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Dodaj liście laurowe, tymianek, ostry sos, sos Worcestershire, pieprz, sól i suszoną bazylię i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Gorąca Woda (100°F)Gorąca Woda (100°F)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Dodaj ekstra pikantne pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez około 1 godzinę i 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
4
Tuż przed podaniem dodać świeże pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
5
Usunąć liście laurowe i wymieszać z natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
6
Podawać na gorącej kaszy z masłem w kieliszku do martini z dodatkiem słomy serowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
7
Wszystkie składniki wymieszać.
8
W małym garnku zagotuj wodę, mleko i sól. Powoli wymieszać kaszę do gotującej się mieszaniny. Mieszać stale i dokładnie, aż kasza będzie dobrze wymieszana.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
9
Niech garnek powróci do wrzenia, przykryj garnek pokrywką, obniż temperaturę i gotuj przez około 30 minut mieszając od czasu do czasu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
10
W razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
11
Kasze są robione, gdy mają konsystencję gładkiej śmietany z pszenicy. Wymieszać połowę masła i podawać z pozostałym masłem podzielonym równo na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem PszennyKrem Pszenny
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
12
Podawać z owocami lub ze słonym posiłkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego

Składniki

43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calasmar z boczkusmar z boczku3słonina wieprzowasłonina wieprzowa9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowy lub wodabulion wołowy lub woda1łyżka czerwony ocet winnypapryka, posiekanapapryka, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwez zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych8 filiżanek miniaturowych pianek, podzielonych2831 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.ekstra pikantne pomidory (zalecane: Ro ' Tel)ekstra pikantne pomidory (zalecane: Ro ' Tel)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler pokrojony w kostkęseler pokrojony w kostkę8krewetki i żyłkiSłomki do sera, do dekoracji, w razie potrzebySłomki do sera, do dekoracji, w razie potrzeby1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoGorąca woda (100°F)Gorąca woda (100°F)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 woreczek świeżego, umytego szpinaku1 woreczek świeżego, umytego szpinaku791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalna plus 1/4 szklankimąka uniwersalna plus 1/4 szklanki3Duże goździkiczosnek mielonyczosnek mielony591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepółksiężycowe plasterki ogórka angielskiegopółksiężycowe plasterki ogórka angielskiego1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2 łyżki stołowe plus 1/2 szklanki wody, podzielone2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 calabanany pokrojone na plasterki o grubości 1/4 cala1( bakłażany)cebula posiekanacebula posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście pietruszkiświeżo posiekane liście pietruszki1kilogramybostoński Tyłek wieprzowy bez kości, pocięty na kawałki 1/2 calabostoński Tyłek wieprzowy bez kości, pocięty na kawałki 1/2 cala2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekasza do szybkiego gotowania, nie instant (zalecane: Kwaker)kasza do szybkiego gotowania, nie instant (zalecane: Kwaker)2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreopokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek2largesdo 4 dużych świeżych pomidorów, obranych i poćwiartowanychdo 4 dużych świeżych pomidorów, obranych i poćwiartowanych4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 412 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Chateau Ste. Michelle Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn