BBQ wieprzowina smażony ryż może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1046 kalorii, 35g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,34 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób naprawdę lubi to chińskie danie. 111 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos, sos ostrygowy, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 95%. Podobne przepisy to Slow Cooker BBQ Pulled Pork, Wieprzowina Smażony Ryż, oraz Wieprzowina Smażony Ryż.
Instrukcje
1
Wieprzowina: w średniej misce dodaj sos sojowy i ostrygowy, imbir i czosnek oraz olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Ostrygowy
Szczypta Białego Sezamu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
2
Dodać wieprzowinę i pozostawić do marynowania przez 1 godzinę w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Grilluj na ciepło do średniej wysokości i grilluj wieprzowinę po obu stronach, aż skończysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Podgrzać pozostałą marynatę do 165 stopni F i użyć do baste mięsa, jak gotuje. Gdy mięso jest prawie gotowane przez, polewać obie strony sosem słodko-kwaśnym i niech zakończyć gotowanie, podczas gdy sos karmelizuje na mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Wyjąć z grilla, odstawić na 10 minut i pokroić na kawałki 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Ryż: podczas gdy wieprzowina stoi, rozgrzać olej w woku lub dużej patelni na dużym ogniu, aż olej prawie zacznie palić.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
7
Dodaj imbir, a także wszystkie warzywa z wyjątkiem czosnku. Gotować przez 3 minuty, lub aż warzywa są gotowane, a następnie dodać czosnek. Przed brązowieniem czosnku dodaj ryż i szybko wymieszaj, aby ryż nie przyklejał się do boków woka lub patelni.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować wypracowania Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 9 dolarów za butelkę.