Grill Tofu Stir-Fry
Przepis Grill Tofu Stir-Fry może zaspokoić Amerykański głód w około 18 minut. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 368 kalorii, 14g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka oleju roślinnego, mieszanka grzybów dla smakoszy, ryż i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 86%. Spróbuj Kurczak z brokułami Stir-Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Wołowina i kapusta Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Owinąć tofu w kilka warstw ręczników papierowych; umieścić w płytkim naczyniu.
Umieścić ciężar nad tofu.
Rozgrzać wok lub dużą patelnię na dużym ogniu do gorąca; dodać olej.
Dodaj tofu; stir-fry 2 protokół lub aż lekko rumiane.
Wyjąć z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić.
Dodaj bok choy, grzyby, i marchew na patelnię; stir-fry 2 protokół. Powrót tofu na patelnię; dodać sos barbecue. Smażyć przez 30 sekund lub aż do całkowitego ogrzania.