Grill Wołowina i pieczenia ziemniaków może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 324 kalorie, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Mieszanka wody, ziemniaki pieczone czosnek, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Grill piec wołowo-ziemniaczany, Cheesy Potato Beef Bake, oraz Kremowy Pieczeń Ziemniaczana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zrobić ziemniaki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 8 porcji, za pomocą 2 woreczki ziemniaki i przyprawy, gorącej wody, mleka i masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. St. Francis Old Vines Zinfandel z oceną 4.4 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.