Grill piec wołowo-ziemniaczany

Grill Wołowina i pieczenia ziemniaków może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 324 kalorie, 11g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Mieszanka wody, ziemniaki pieczone czosnek, ser cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 49 minut. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co jest raczej złe. Spróbuj Grill piec wołowo-ziemniaczany, Cheesy Potato Beef Bake, oraz Kremowy Pieczeń Ziemniaczana Wołowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, z natryskiem do gotowania.
Zrobić ziemniaki zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 8 porcji, za pomocą 2 woreczki ziemniaki i przyprawy, gorącej wody, mleka i masła.
Połowę ziemniaków rozłożyć na dnie naczynia do pieczenia.
Warstwę z wołowiną, 1 szklanka sera i pozostałe ziemniaki.
Przykryć folią aluminiową i piec około 30 minut lub do gorąca.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Cebulę posypać brzegami naczynia do pieczenia.
Piec od 3 do 4 minut dłużej lub aż ser się rozpuści i cebula będzie brązowa.