Grill piec wołowo-ziemniaczany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj grillowaną wołowinę i piecz ziemniaki. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 377 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, betty pieczone ziemniaki czosnkowe, Francuskie smażone cebule i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kremowy Pieczeń Ziemniaczana Wołowina, Cheesy Potato Beef Bake, oraz Pieczenie wołowiny z pierożkami czosnkowo-ziemniaczanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray prostokątne naczynie do pieczenia, 11x7x1 1/2 cala, z gotowania sprayu.
Ugotuj ziemniaki zgodnie z zaleceniami na torebce, używając wody, mleka i masła.
Połowę ziemniaków rozłożyć na dnie naczynia do pieczenia.
Warstwę z wołowiną, 1 szklanka sera i pozostałe ziemniaki.
Przykryć folią aluminiową i piec około 30 minut lub do gorąca.
Posypać pozostałą 1/2 szklanki sera.
Cebulę posypać brzegami naczynia do pieczenia.
Piec od 3 do 4 minut dłużej lub aż ser się rozpuści i cebula będzie brązowa.