Grill-Brzoskwiniowe Bułeczki Letnie

Grill-Brzoskwiniowe Bułeczki Letnie
Need a dairy free hor d ' oeuvre? Grillowo-brzoskwiniowe letnie bułeczki mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 10g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 82 centów za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka brzoskwiń, liście sałaty bibb, grillowana wieprzowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Migdałowa brzoskwiniowa Sałatka letnia z brzoskwiniowym winegretem, Letni Sos Śliwkowy Z Grilla, oraz Brzoskwiniowy Sos Barbecue.

Instrukcje

1
Wlać gorącą wodę na głębokość 1 cala do dużego płytkiego naczynia. Zanurz 1 arkusz papieru ryżowego na krótko w gorącej wodzie, aby zmiękczyć (około 15 do 20 sekund). Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
WodaWoda
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Umieść zmiękczony papier ryżowy na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
3
Umieścić 1 lub 2 plastry brzoskwini w środku papieru ryżowego; na wierzchu 1 liść sałaty, 2 paski ogórka,1 plasterek awokado, około 3 łyżki. wieprzowina, 3 lub 4 paski jabłek i 1 1/2 do 2 łyżek. zioła. Złóż boki nad nadzieniem i zwiń, w stylu burrito.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry AwokadoPlastry Awokado
Liść SałatyLiść Sałaty
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
OgórekOgórek
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
ZiołaZioła
BrzoskwiniaBrzoskwinia
WieprzowinaWieprzowina
RolkaRolka
4
Umieścić rolkę, szew stronie w dół,na półmisku serwowania. Przykryć wilgotnymi ręcznikami papierowymi, aby nie wyschnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Powtórz procedurę z pozostałym papierem ryżowym i składnikami wypełniającymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owijarki SajgonkiOwijarki Sajgonki
6
Podawać z sosem Paprykowo-orzechowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos OrzechowySos Orzechowy
Papryka SłodkaPapryka Słodka
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia6
Magazyn