Grill: ananasowo-duszone żeberka z miodowo-czosnkowym polewą pomidorową

Grill: ananasowo-duszone żeberka z miodowo-czosnkowym polewą pomidorową mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 4,66 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 942 kalorie, 46g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Dzień Ojca. Mieszanka czosnku, soku jabłkowego, pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żeberka Duszone Miodowo-Piwne, Duszone Żeberka Wieprzowe Z Miodem, oraz Stout-duszone żeberka z soją i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć membranę i przyciąć żebra. Pocierać każdy stojak obficie swoim ulubionym suchym rub.
Umieść żeberka w lodówce na noc.
Lekko podsmażyć cebulę i czosnek z oliwą z oliwek w rondlu.
Dodać pozostałe składniki glazury i ciepła, aż bąbelki SOS.
Wyjąć z ognia i ostudzić do temperatury pokojowej.
Wyjmij żebra z lodówki podczas podgrzewania palacza do 225 stopni.
Umieść żebra w palaczu, mięso do góry i palić przez 3 godziny w temperaturze 225 stopni.
Usuń żeberka i owinąć każdą płytę mięsa stronie dół w podwójnej folii aluminiowej.
Wlać 1 1/2 szklanki soku ananasowego na każdym stojaku i szczelnie zamknąć folię.
Umieść żeberka z powrotem do palacza i gotuj przez dodatkową godzinę.
Wyjąć żeberka z palacza i folii. Lekko nałożyć więcej suchego rub, a następnie umieścić z powrotem do palacza, mięso strona do góry, gotować przez dodatkową godzinę lub aż gotowe.
Posmaruj szkliwo na wierzchu żeber i kontynuuj gotowanie, aż sos się karmelizuje.
Wyjąć z palacza, pokroić i podawać.