Grejpfrut pâte de Fruit Candy
Need a bezglutenowa i wegańska przystawka? Grejpfrut Pâte de Fruit Candy może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 64. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś sproszkowaną pektynę, 1/2 łyżeczki drobno startej skórki grejpfrutowej, sok grejpfrutowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Apricot pâte de Fruit, Truskawka Pàte de Fruit, oraz Pasztet z indyka i suszonych owoców.
Instrukcje
Wytnij 16-calowy kawałek pergaminu i złożyć na krawędziach tak mierzy 8 cali szerokości. Linia 8-by-8-calowa patelnia do pieczenia z pergaminem, szew w dół (2 długie końce powieszą się na krawędziach). Pamiętaj, aby dopasować pergamin tak płynnie, jak to możliwe do naczynia, ciasno bigowanie go w rogach; odstawić patelnię na bok.
W średnim rondlu umieść 1 szklankę cukru, musu jabłkowego, soku i pektyny i ubijaj do połączenia.
Umieścić na średnim ogniu i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu. Podłącz termometr cukierków do rondla, dodaj 1 filiżankę cukru (Ustaw pozostałą 1/2 filiżanki na bok) i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina osiągnie 220 ° F, około 20 do 25 minut.
Wyjmij z ognia i wyjmij termometr. Wymieszaj skórkę i barwnik spożywczy, jeśli używasz.
Wlać mieszaninę do przygotowanej patelni i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 do 3 hours.To wyjąć z patelni pâte de fruit, posypać 1/4 szklanki pozostałego cukru cienką, równą warstwą o wielkości patelni do pieczenia na desce do krojenia. Odwrócić patelnię i owoce pasztetu na cukier, obrać i wyrzucić pergamin.
Pokroić pâte de owoce na 1-calowe kwadraty.
Posypać pozostałe 1/4 szklanki cukru równomiernie na górze i wrzucić kwadraty w cukrze do całkowitego płaszcz. Przechowywać w zakrytym pojemniku w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce do 2 tygodni. (Jeśli pâte de fruit wchłonie otoczkę cukrową, wystarczy przed podaniem wrzucić kawałki z większą ilością cukru.)