Grejpfrut Matowe Babeczki
Grejpfrut matowe babeczki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Jedna porcja zawiera 215 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 92 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, białka jaj, krem z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Spróbuj Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, Frosted Meatloaf Cupcakes, oraz Frosted Bananowe Babeczki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce, dobrze mieszając.
Połączyć mleko, olej, wanilia, i skórki grejpfruta w małej misce, dobrze mieszając.
Dodać mieszaninę mleka do mieszaniny mąki, dobrze mieszając.
Ubij białka z dużą prędkością miksera elektrycznego, aż się spieni.
Dodajemy śmietanę z kamienia nazębnego i ubijamy do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie złóż jedną trzecią ubitego białka na ciasto; delikatnie złóż Pozostałe ubite białko.
Równomiernie wlać ciasto do wyłożonych papierem patelni do muffinów, wypełniając dwie trzecie.
Piec w temperaturze 350 przez 18 do 20 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty.
Natychmiast wyjmij babeczki z patelni i pozostaw do całkowitego ostygnięcia na stojakach z drutu.
Polewę grejpfrutową rozprowadzić równomiernie na babeczkach.