Grejpfrut Freeze
Grejpfrut zamrożenie może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 8. Jeśli masz sok grejpfrutowy ruby, wodę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą, Różowe babeczki grejpfrutowe z różowym grejpfrutowym lukrem serowym, oraz Jak zamrozić naleśniki.
Instrukcje
W rondlu zagotować cukier i 1 szklankę wody.
Dodać miętę; przykryć i odstawić 5 minut.
Wlać przez drobny sitko z drutu do pojemnika na 8 filiżanek; wyrzucić miętę.
Dodaj sok grejpfrutowy.Mieszaninę podzielić na 2 (1-ćwiartkowe) pojemniki zamrażalnicze; przykryć i zamrozić co najmniej 4 godziny.
Odstawić na 30 minut przed podaniem. Skrobać łopatką lub przetwarzać partiami w maszynce kuchennej.
Dekorować, w razie potrzeby.