Green Goddess Dressing over Iceberg Wedges
Green Goddess Dressing over Iceberg Wedges wymaga ok. 12 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 342 kalorie, 3G białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, liście bazylii, sałatę lodową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest solidne. Spróbuj Kliny lodowe z sosem Gorgonzola, French Dressing Over Iceberg Wedges, oraz Kliny lodowe z sosem maślanym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym połącz kostki awokado, sok z cytryny lub limonki, bazylia, estragon, czosnek i kwas asorbinowy. Zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli wlewaj oliwę z oliwek, aby uzyskać gęsty, kremowy dressing. Jeśli opatrunek jest zbyt gęsty, aby wlać, dodać wodę, kilka łyżek na raz, aby osiągnąć pożądaną konsystencję.
Wlać do miski, doprawić do smaku solą i pieprzem i przykryć. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Aby podać, wlać sos na kliny lodowe.