Green Bean Supreme

Green Bean Supreme
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Green Bean Supreme. Ten przepis służy 8 i kosztuje 95 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 273 kalorie, 14g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz masło, cebula, fasola, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Zapiekanka Supreme Green Bean, green Supreme " kiwi, awokado, Zielona herbata, Koktajl kokosowy, oraz Four-Bean Supreme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziarna pary nad garnkiem wrzącej wody do miękkości, ale nadal twarde. Spłucz pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło i podsmażyć cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj sól, sos sojowy, ostry sos pieprzowy, sos Worcestershire i zupa grzybowa; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
W małym naczyniu zapiekanki, warstwa połowę mieszanki fasoli, kasztanów, sera i zupy. Powtórz warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KASZTANY JADALNEKASZTANY JADALNE
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)(polecane: Velveeta)
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około 30 minut lub do gorącej i bąbelkowej. Top z cebulą i ciepła 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn