Green Bean and Sweet Potato Medley
Green Bean i Sweet Potato Medley może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 14 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz tymianek, mielone goździki, fasolę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Potato Green Bean Medley, Green Bean Medley, oraz Kolorowe Green Bean Medley.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Słodkie ziemniaki pokroić na włócznie 1/4x1 / 4x3 cala.
Miejsce w zapiekance 9x13 cali.
Dodaj 2 szklanki brązowego cukru, sok z cytryny i 1/2 szklanki wina do gotowania.
Piec w piekarniku przez 25 minut, fastrygując kilka razy.
Podczas gdy ziemniaki gotować, roztopić masło w saute patelni.
Dodaj cebulę, 2 łyżki. brązowy cukier, przyprawy i fasolka szparagowa.
Saute przez 2 minuty; dodać wino do gotowania i nadal saute do pożądanej kruchości warzyw.
Usuń słodkie ziemniaki z pozostałego płynu do fastrygowania; wrzucić fasolkę szparagową i podawać.