Green Bean-and-Red bell Pepper Toss
Green Bean-and-Red bell Pepper Toss może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 110 kalorii, 5G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka fasoli, szalotki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Kurczak z fasolką szparagową, papryka, pieczarki, Papryka-Makaron Feta, oraz Grillowany Słodki Ziemniak i papryka Toss.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj fasolkę szparagową, paski papryki, i pozostałe składniki, podrzucając do herbu.
Gotować, przykryte, 4 do 6 minut; odkryć i gotować, mieszając często, 1 do 2 Więcej minut lub aż odparuje woda i fasola są chrupiące-delikatne.
Cukier Snap groszek-i-czerwona papryka wrzucić: substytut 1 lb. przycięty groszek cukrowy na fasolkę szparagową. Postępuj zgodnie z zaleceniami.