Green Bean & Mushroom Tacos
Przepis Green Bean & Mushroom Tacos jest gotowy w około 26 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 91 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, tortille kukurydziane, cztery sery i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kukurydza I Zielona Fasola Tomatillo Tacos, Mniszek Zielony I Boże Narodzenie Lima Bean Tacos, oraz Ciasto Grzybowe Z Zieloną Fasolą.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać pieczarki i cebulę; gotować 10 min. lub do momentu karmelizacji cebuli, często mieszając.
Fasolę i paprykę wymieszać; przykryć. Gotować 5 min.
Tortille równomiernie wymieszać z 1 szklanką sera, mieszaniną grzybów i pozostałym serem.