Greek Red Snapper
Przepis Grecki Czerwony Snapper może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 1 godzina i 15 minut. Na 21,89 zł za porcję, ten przepis okładki 66% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1435 kalorii, 239g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pomidory, ząbki czosnku, Lucjana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, Greek Red Snapper, oraz Lucjan W Stylu Greckim.
Instrukcje
Podsmaż cebulę, pieprz i czosnek na gorącym oleju.
Dodaj pomidory; dusić 15 minut.
Posmaruj płytkie naczynie do pieczenia oliwą z oliwek i umieść rybę w naczyniu.
Wlać gorącą mieszankę pomidorową na rybę.Kropka z odrobiną masła.
Piec w temperaturze 177° przez 45 minut do 1 godziny.
Połączyć natkę pietruszki, bazylii i oliwek i posypać ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.