Greckie Penne ze świeżymi pomidorami, fetą i koperkiem
Greckie Penne ze świeżymi pomidorami, fetą i koperkiem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 412 kalorii, 14g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 75 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś oliwę z oliwek, zieloną cebulę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grecka fasolka szparagowa z pomidorami i serem Feta, Greckie piersi z kurczaka w panko z pomidorami, oliwkami Kalamatan, fetą i bazylią, oraz Penne z ciecierzycą, fetą i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 6 składników w dużej misce. Odstawić mieszankę pomidorową na bok.
Gotuj makaron w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie miękki, ale nadal twardy do ugryzienia, od czasu do czasu mieszając.
Dodać gorący makaron do mieszanki pomidorowej i wrzucić do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem i podawać.