Greckie Penne I KURCZAK

Greckie Penne I KURCZAK
Greckie Penne i kurczak wymaga około 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 759 kalorii, 43g białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.81 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka oregano, czosnku, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Greckie Penne I KURCZAK, Grecki Kurczak Penne, oraz Greckie Penne I KURCZAK.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą gotuj makaron penne aż do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
PennePenne
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Tymczasem na dużej patelni na średnim ogniu roztopić masło, dodać cebulę i czosnek i gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać posiekanego kurczaka i kontynuować gotowanie, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
5
Zmniejszyć ciepło do średnio - niskich.
6
Osuszyć i posiekać karczochy serca i dodać je, posiekany pomidor, ser feta, świeża pietruszka, sok z cytryny, suszone oregano, i osuszone makaron penne na dużej patelni. Gotować do ogrzania przez, O 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczochy SercaKarczochy Serca
Suszone OreganoSuszone Oregano
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Ser FetaSer Feta
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
PennePenne
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
SólSól
8
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn