Greckie Klopsiki

Zapomnij o wychodzeniu na jedzenie lub zamawianiu jedzenia na wynos za każdym razem, gdy pragniesz śródziemnomorskiego jedzenia. Spróbuj zrobić Greckie klopsiki w domu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Sprawdza się jako bardzo przystępna przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 193 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, czosnek, mięta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 0%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Greckie bakłażany "klopsiki" z greckim sosem pomidorowym, Greckie Klopsiki, oraz Greckie Klopsiki.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię na średnim ogniu i dodać olej, mielony czosnek, papryka chili i szalotka, i gotować przez 1 minutę, a następnie ostudzić.
Zrobić mieszaninę klopsików: w międzyczasie pokruszyć jagnięcinę w dużej misce. Równomiernie rozsypać solą wieprzowinę (lub boczek), skórkę pomarańczową i miętę na jagnięcinę i doprawić pieprzem.
Posyp schłodzoną mieszaninę czosnku jagnięciną. Delikatnie wymieszać, aż do połączenia
Przełożyć na patelnię na talerz lub arkusz.
Podgrzej dużą żeliwną patelnię na średnim lub średnim ogniu. Pracując partiami, jeśli to konieczne, aby zapobiec tłoczeniu się, gotować klopsiki ze wszystkich stron, aż rumiane i gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Podawać na ciepło z wykałaczkami lub szaszłykami z greckim jogurtem.