Greckie Hamburgery
Przepis Greckie hamburgery jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i pierwotne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 485 kalorii, 29g białka, oraz 39g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka lita wynik 46%. Spróbuj Greckie Hamburgery, Greckie Nadziewane Hamburgery, oraz Hamburgery Faszerowane Grekami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mieloną wołowinę, ser feta, kozi ser, 2 łyżki soku z cytryny, oliwę z oliwek, oregano i czosnek razem w dużej misce za pomocą rąk. Uformować mięso na 4 paszteciki.
Wymieszaj grecki jogurt, ogórek i 3 łyżki soku z cytryny razem w misce.
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu przez około 2 minuty; hamburgery gotować do pożądanego stopnia doneness, około 5 minut na stronę. Termometr natychmiastowego odczytu włożony do środka powinien odczytywać 160 stopni F (70 stopni C).
Podawać z sosem jogurtowym.