Greckie Feta Burgery

Greckie Feta Burgery
Przepis Grecki feta hamburgery może zaspokoić Amerykański głód w około 45 minut. To danie główne ma 399 kalorii, 24g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,75 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, szpinak, bułki hamburgerowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Greckie hamburgery z kurczakiem z fetą, Burgery w stylu greckim z Fetanem Aioli, oraz Feta & Pomidorowe Greckie Burgery dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; dobrze wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać jagnięcinę, ser i miętę; dobrze wymieszać. Podzielić mieszaninę na 4 równe porcje, kształtując się na 1/2-cala-grube paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta
3
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść paszteciki na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grill 5 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Ułożyć paszteciki na dolnych połówkach bułek, na wierzchu po 2 łyżki pomidora, 2 łyżki sosu ogórkowo-koperkowego i górną połowę bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
PomidorPomidor
SOSSOS
RolkaRolka
KoperKoper
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn