Greckie Diabelskie Jajka
Need a gluten free, FODMAP friendly, and vegetarian hor d ' oeuvre? Greckie Deviled jaj może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 33 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka octu balsamicznego, pomidora, bazylii i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Jogurt Grecki Deviled Eggs, Slim Greek Deviled Eggs, oraz Południowo-Zachodni Grecki Jogurt Deviled Eggs dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić jajka w rondlu; przykryć wodą. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i odstawić jajka w gorącej wodzie na 15 minut.
Jajka wyjąć z gorącej wody, schłodzić pod zimną bieżącą wodą i obrać.
Każde jajko pokroić na pół wzdłuż; żółtka umieścić w misce. Żółtka rozgnieść widelcem.
Wymieszać majonez, ser feta, bazylia, pomidor, czarne oliwki i ocet balsamiczny razem w misce; wymieszać tłuczone żółtka. Wymieszać żółtko z łyżką do plastikowej torebki; odciąć jeden róg torebki.
Białka ułożyć na półmisku. Wymieszać żółtko na białka. Jajka przyprawiamy czarnym pieprzem, dekorujemy posiekaną bazylią i pokruszonym serem feta.