Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z polędwicy Greckiej. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ogórka, papryka, polędwica wieprzowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia łyżeczka solidna wynik 75%. Podobne przepisy to Grecka Polędwica Wieprzowa, Sałatka Ogrodowa Grecka, oraz Grecka Sałatka Ze Stekiem.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny; dodaj wieprzowinę, obracając się do płaszcza. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 30 minut, obracając worek od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Miejsce 1/2 Puchar ogórek, koperek, i jogurt w maszynce; proces 10 sekund lub aż gładka, skrobanie boki miski procesora raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Umieścić na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania. Przykryć i grillować 25 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 155, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z grilla; odstawić 10 minut lub aż termometr rejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Pokroić w cienkie plasterki.
8
Sałatę podzielić na 4 talerze; na wierzchu równomiernie z pozostałym ogórkiem, cebulą, a następnie 6 składnikami. Wierzch równomiernie z wieprzowiną. Na wierzchu 6 łyżek sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około