Grecka knajpa mięsno-szpinakowa
Przepis Grecki Diner mięso i szpinak Pot ciasta może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 50 minut. Jedna porcja zawiera 867 kalorii, 37g białka, oraz 66 g tłuszczu. Na 4,32 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz szpinak, ciasto francuskie, majeranek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Diner Meat Loaf, oraz Mini-Spanakopitas (Greckie Placki Szpinakowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Podgrzać EVOO w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodać mięso, brązowy i crumble.
Wyjąć mięso i odsączyć tłuszcz. Roztopić masło w tym samym garnku i dodać skórkę, oregano, czosnek, cebula i trochę soli i pieprzu. Gotować do miękkości, 12 do 15 minut. Następnie dodać świeże zioła, wymieszać.
Dodać mąkę, wymieszać minutę lub tak, a następnie ubijać w bulionie. Gotować do zgęstnienia trochę.
Dodać mięso z powrotem wraz z sokiem z cytryny i szpinakiem.
Połącz. Wyłączyć ogrzewanie, schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu do nagrzania. Wymieszać z fetą kruszy się tuż przed podaniem.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. mąkę powierzchnię roboczą i lekko rozwałkować ciasto francuskie.
Wytnij rozmiar i kształt 1 dużej zapiekanki lub do 6 pojedynczych misek lub dużych ramekinów, używając ostrego noża do parowania.
Umieść ciasto na nieprzywierającej blasze do pieczenia i umyć jajkiem.
Piec, aż równomiernie dmuchane i głęboki złoty kolor brązowy.
Gorące nadzienie podawać w naczyniu żaroodpornym lub pojedynczych miseczkach zwieńczonych ciastem.